Mer nedanför
Sportsgym
Viktminskning

NÅ DINA UPPSATTA MÅL MED WEIGHT TRAINER

Vill du gå ned i vikt och samtidigt hitta nya och mer hälsosamma vanor som hjälper dig att behålla din nya vikt? Blir du motiverad av att träffa andra i samma situation, av coachning längs vägen och hjälp att hitta rätt kost och träning för just dig? Då är vårt viktminskningsprogram Weight Trainer något för dig.

Att förändra vanor kan kännas som en övermäktig utmaning. Sportsgyms viktminskningsprogram är hjälper dig att bryta mönster och hitta nya, mer hälsosamma rutiner. Med relevant kunskap, en stor injektion av motivation och lång erfarenhet så vet vi vad som krävs och vad som funkar för att du på ett framgångsrikt sätt ska kunna uppnå de mål du strävar efter.

12 VECKORS UNDERVISNING, MOTIVATION OCH COACHNING

Vårt viktminskningsprogram är utformat enligt konceptet Weight Trainer och pågår under en 12-veckorsperiod. Du ingår i en grupp om 10-12 personer som alla startar från samma utgångsläge. Kursen leds av våra välutbildade personliga tränare som undervisar, motiverar, coachar och uppmuntrar dig till att ta steget till en förändrad livsstil som du sedan efter avslut kan bibehålla på egen hand.

KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM ANPASSADE EFTER DINA FÖRUTSÄTTNINGAR

I viktminskningsprogrammet ingår bland annat träning samt utbildning inom kost och hälsa. Under 12-veckorsperioden tränar du regelbundet, både enskilt och i grupp. Du behöver inte ha tränat på gym innan eller ha någon särskild grundkondition för att kunna vara med – konceptet är utformat så att alla kan vara med och se tydliga resultat. Du får kunskap om hur du kan träna på ett sätt som är anpassat efter dina specifika förutsättningar och mål.

SE RESULTAT – TILLSAMMANS MED DINA MEDDELTAGARE

I början kan det kännas ovant, om du inte är van vid att gå på gym. Ju längre in i perioden vi kommer, desto lättare och roligare kommer träningen att bli. Du kommer att upptäcka träningsglädjen tillsammans med dina meddeltagare och uppleva hur roligt det är att både se och känna de resultat som den nya kosthållningen och anpassade träningen ger.

PROGRAMMETS INNEHÅLL

 • 12 veckors viktminskningsprogram
 • 24 träningstillfällen i mindre grupper med din personliga tränare (2 st/vecka).
 • 6 föreläsningar/Coachträffar
 • Enskilda samtal med din personliga tränare
 • Kost- och träningsfeedback
 • Hälsoanalys
 • Invägning, mellanvägning och slutvägning
 • Guldmedlemskap på Sportsgym i 3 månader (Värde 1.500:-)

DIN BÄSTA INVESTERING

Sportsgyms viktminskningsprogram pågår under 12 veckor. Vi erbjuder räntefri delbetalning via Svea Finans och du betalar från 709:-/månad. Är du intresserad eller vill du veta mer om vårt viktminskningsprogram? Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra instruktörer dig så snart han eller hon har möjlighet och berättar mer. Hoppas att vi ses snart!

Kurser i Östersund

 • Vecka 4, 2020
 • Vecka 8, 2020
 • Vecka 12, 2020

Kurser i Sundsvall

 • Vecka 4, 2020
 • Vecka 8, 2020
 • Vecka 12, 2020
Viktmässigt var det toppen i slutet av kursen. Det är inte min första viktresa, men det har hållit den den här gången. Konceptet fungerar verkligen.
Petra Nordqvist – tidigare deltagare av Sportsgyms viktminskningsprogram.
Det bästa med mitt jobb är att man får se deras blick förändras. Det blir svart på vitt. Utstrålningen förändras och energi och kraft kommer tillbaka.
Emilia Tullsten – Instruktör och coach för Sportsgyms viktminskningsprogram.
128 kg
Gruppens totala viktnedgång.
20 kg
Deltagare med mest viktnedgång
8 kg
Medeltal av gruppens viktnedgång

Siffrorna ovan är ett exempel av resultatet från en grupp som genomgick sportsgyms viktminskningprogram i maj 2018.