Gruppträning

Hos oss erbjuds du en mängd varierande gruppträningspass. Inriktningen är olika för att kunna passa de flesta behov. Vi erbjuder pass med låg intensitet såväl som hög för att alla ska kunna få den utmaning de behöver. Bodystep, Bodycombat, Bodypump och Bodybalance är exempel medan vi även erbjuder Dansaerobic, Zumba och pass från GRIT-serien. Dessa och många fler pass hittar du under boka pass, där ser du när de startar på just din anläggning.

Individuell träning

Gym och styrketräning

På Sportsgym Scandinavias anläggningar finns alla förutsättningar för allsidig individuell syrkebaserad träning. I våra moderna och välutrustade gym hittar du både styrkemaskiner och viktparker med hantlar, skivstänger och vikthissar.

Konditionsträning

Hos oss finner du moderna motionscyklar, crosstrainers och löpband. Vissa anläggningar är även utrustade med trappmaskiner, kika in på din ort för att se vad som erbjuds.

Hiit

För dig som vill ta din träning till nästa nivå. Maximera och effektivisera dina träningstillfällen med vårt crossfit-inspirerade koncept. HIIT står för High Intensity Interval Training och innebär att du med varierad träning jobbar i ett högt och intensivt tempo. Vi kör igenom hela kroppen och använder oss av redskap som skivstänger, kettlebells, stakmaskiner, roddar, cyklar och kroppsviktövningar. På Sportsgym hittar du olika typer av HIIT-träning såsom HIIT Crosstraining, HIIT Cardio och HIIT Cycle. Ta gärna kontakt med din anläggning för att få veta mer.

Gyminstruktion

Ibland kan det vara svårt att förstå hur olika maskiner och stationer bör användas för att få ut bästa möjliga effekt. På alla våra anläggningar kan du därför boka en individuell gyminstruktion där vi visar grunderna i framför allt maskinträning. Kontakta någon av våra bemannade anläggningar på din ort via e-post för bokning. Uppge ditt namn och vilken anläggning du önskar få instruktion på så återkommer vi så snart som möjligt.