Gruppträning

Hos oss erbjuds du en mängd varierande gruppträningspass. Inriktningen är olika för att kunna passa de flesta behov. Vi erbjuder pass med låg intensitet såväl som hög för att alla ska kunna få den utmaning de behöver. Bodystep, Bodycombat, Bodypump och Bodybalance är exempel medan vi även erbjuder Dansaerobic, Zumba och pass från GRIT-serien. Dessa och många fler pass hittar du under boka pass, där ser du när de startar på just din anläggning.

Individuell träning

Gym och styrketräning

På Sportsgym Scandinavias anläggningar finns alla förutsättningar för allsidig individuell syrkebaserad träning. I våra moderna och välutrustade gym hittar du både styrkemaskiner och viktparker med hantlar, skivstänger och vikthissar.

Konditionsträning

Hos oss finner du moderna motionscyklar, crosstrainers och löpband. Vissa anläggningar är även utrustade med trappmaskiner, kika in på din ort för att se vad som erbjuds.

Hiit

För dig som vill ta din träning till nästa nivå. Maximera och effektivisera dina träningstillfällen med vårt crossfit-inspirerade koncept. HIIT står för High Intensity Interval Training och innebär att du med varierad träning jobbar i ett högt och intensivt tempo. Vi kör igenom hela kroppen och använder oss av redskap som skivstänger, kettlebells, stakmaskiner, roddar, cyklar och kroppsviktövningar. På Sportsgym hittar du olika typer av HIIT-träning såsom HIIT Strength, HIIT Cardio, HIIT Circle och HIIT Cycle. Ta gärna kontakt med din anläggning för att få veta mer.

Weight Trainer

Att ändra invanda mönster för att nå sina mål handlar inte bara om kunskap. Skulle det vara så skulle alla vara i bra form och ingen skulle röka eller snusa. Därför finns konceptet Weight Trainer - ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten som just du vill ha. Kontakta receptionen på din närmaste anläggning om du vill veta mer eller anmäla dig till nästa omgång.