Om sportsgym

Sportsgym Scandinavia är ett företag i friskvårdsbranschen som erbjuder ett modernt träningsutbud i motiverande miljöer. Vår primära målgrupp är kvinnor och män som gillar att umgås i en trevlig social miljö, där inte träningen fokuseras på storleken av musklerna. Vi skall erbjuda en unik lösning till varje kund utifrån individens målsättning och behov. Dessa lösningar skall vara grundade på en rolig och fantastisk upplevelse. Naturligtvis arbetar vi aktivt mot doping och tar därför ett klart avstånd från alla dess former.

Vi erbjuder motionsinriktad träning i olika former. Du kan antingen träna individuellt med styrke- och konditionsmaskiner eller i grupp under ledning av en instruktör. Som medlem erbjuds du individuell handledning i din träning oavsett målsättning av våra välutbildade träningsinstruktörer i vårt eget utvecklade kundvårdsprogram.

Våra partners

Klubbsverige

Klubbsverige

I samarbete med KlubbSverige erbjuder vi alla medlemmar Respasset, vilket ger tillgång till att träna på samtliga anläggningar som ingår i KlubbSveriges nätverk. Om du är på resande fot, eller temporärt på annan ort, kan du alltså nu enkelt upprätthålla din träning. Du lämnar in ditt mobilnummer i receptionen på din anläggning så får du en kod via din mobil som du senare använder varje gång du tränar på en annan anläggning, enkelt eller hur?

Besök webbplats
Les Mills

Les Mills

Genom att kombinera träning med underhållning har Les Mills skapat program som gör succé världen över. Les Mills gruppträningsprogram ger deltagarna de resultat de vill ha och påverkar på så sätt miljontals männsikors liv positivt. Inspirerande musik, passionerade och omtänksamma instruktörer gör träningen både effektiv och lustfylld - helt nödvändiga ingredienser för att du ska bli motiverad att komma igång och fortsätta med träningen.

Besök webbplats
Fitness Brands Nordic

Fitness Brands Nordic

Fitness Brands Nordic AB är en av Nordens största leverantörer av träningsutrustning. Med 68 års samlad erfarenhet av fitness, träning och hälsa erbjuder vi det bredaste produktsortimentet på den nordiska marknaden. Fitness Brands erbjuder kunderna unika koncept och helhetslösningar med fokus på innovation. Fitness Brands är exklusiv distributör av Life Fitness, Hammer Strength, Escape Fitness, Stages Cycling, Mondo Golf och Fit Interior.

Besök webbplats
Sports Club Education

Sports Club Education

Sports Club Education är en passionerad grupp instruktörer som brinner för träning. De har dessutom en enorm passion för att utveckla och inspirera andra till att bli mycket duktiga instruktörer. Värderingarna är drivkraften i hur och varför man gör det ma gör. Att gå en utbildning för Sports Club Education är en upplevelse och en glädjerik resa.

Besök webbplats

Vår dopingpolicy

Riksidrottsförbundet liksom Sportsgym Scandinavia tar avstånd från alla former av doping. Den som gör sig skyldig till doping riskerar att bli avstängd från all idrottslig verksamhet i två år.

Hos Sportsgym Scandinavia tränar människor av olika skäl. Det kan vara för att rehabilitera sig efter en skada, stärka vissa muskler för att undvika belastningsskador eller för att få en starkare och snyggare kropp. Vi välkomnar alla, oavsett vilket motiv man har att träna. Däremot säger vi nej till den som vill använda sig av otillåtna dopingpreparat och även den som försöker sälja otillåtna medel inom vår verksamhet.

Läs gärna mer om dopning och riskbruk på mobilisering.nu »

Vår policy grundar sig på följande:

  • Det är farligt att dopa sig! Det strider mot medicinsk etik och är förenat med stora hälsorisker för individen.
  • Det är olagligt att dopa sig. Att hantera eller inta förbjudna preparat är enligt svensk lag förbjudet och kan ge upp till två års fängelse.
  • Skulle någon bli ertappad hos oss skulle det, förutom straff enligt svensk lag, innebära att personen blir avstängd från träning hos oss i minst två år. Ser eller hör du något som liknar användning eller distribution av dopingpreparat på vår anläggning, vänligen ta kontakt med våra instruktörer eller platschefer.

Sponsring

Sportsgym Scandinavia stödjer den lokala idrotten och arbetar aktivt för den lokala idrottsverksamheten. Här listar vi de föreningar vi har samarbeten med.

Press- och mediabild

Press och media

Grafisk manual och logotyp

Sportsgym Scandinavias grafiska profilmanual innehåller regler och instruktioner för handhavande av logotyp, typsnitt, färger, grafiska element och bildspråk. Manualen ska ses som ett stöd vid produktion av tryckt och digital kommunikation. I vissa fall är den rådgivande och fungerar som ett bollplank, i andra fall handlar det om absoluta krav.

Presskontakt:
Andreas Forss, VD
070-395 77 23, andreas@sportsgym.nu