Sportsgym
11 juni 2019

Byte medlemskort

Bäste medlem! Vi fortsätter integrationen mot STC för att bli en rikstäckande träningskedja och att du därmed kommer erbjudas fler träningsmöjligheter. Det innebär i nästa steg att du kommer behöva byta ut ditt inpasseringskort.

Sportsgym
10 maj 2019

Stark inför sommaren

Vill du bli starkare och få en gladare kropp? Då ska du vara med här! Under sex veckor tränar vi tillsammans två gånger i veckan, mot målet att få en starkare kropp.

Sportsgym
06 maj 2019

Fri träningsfrukost och föredrag

Hur skapar du vinnande vanor med ett magiskt vattenglas? Vi bjuder på fri träningsfrukost och föredrag till dig som verkligen komma igång med träningen eller ta din träning till nästa nivå.

Sportsgym
03 maj 2019

Sportsgym blir STC – vårerbjudande!

Sportsgym Scandinavia och träningskedjan STC har tecknat avtal om ett samgående. Detta innebär att Sportsgym kommer att skylta om och byta namn till STC. Detta firar vi med en vårkampanj för dig som inte är medlem hos oss ännu.

Sportsgym
12 april 2019

Sportsgym går samman med STC

STC och Sportsgym Scandinavia har i mars 2019 tecknat avtal om ett samgående. Det innebär att STC tar ett stort steg mot visionen att bli en rikstäckande friskvårdskedja och Sportsgym får med sitt nya varumärke en möjlighet ytterligare att stärka sin position på befintliga och nya orter.

Sportsgym
08 april 2019

MAMMATRÄNING

Nu är den populära mammaträningen tillbaka och i samarbete med MT Studio erbjuder vi våra medlemmar 15% rabatt.

Sportsgym
29 mars 2019

HIIT Strenght V.14-19

Här kommer kommande 6 veckors pass, där vi fortsätter med A & B del. Fokus Styrka/Teknik på A-delen, och något flåsigare på B-delen:) Förhoppningsvis så kan vi springa ute i slutet av perioden:)

Sportsgym
04 mars 2019

1-årsjubileum på Norra Kajen

Nu har Sportsgym Norra Kajen i Sundsvall haft öppet i ett helt år och detta firar vi med en stor jubileumsdag måndag den 11 mars och en efterföljande vecka med öppet hus och fri provträning.