Sportsgym
17 maj 2018

Vi söker grupptränings- och spinninginstruktörer

Efter en succéstart på vår nya superanläggning Sportsgym Norra Kajen så söker vi nu flera drivna grupptränings- och spinninginstruktörer då vi till hösten utökar med fler koncept och spännande nyheter.

Sportsgym
17 maj 2018

Kroppsmätningskampanj v 22-23

Hur ser förhållandet mellan vatten, muskler och fett ut? Vi kan hjälpa dig att ta reda på detta. För endast 100 kr har du svaret och får tips och råd på vilka förändringar du ev. kan göra för att påverka ditt resultat.

Sportsgym
10 maj 2018

Grillkväll & Öppet hus

Välkommen till försommarens mysigaste kväll hos oss. Under fyra timmar sprider vi träningsglädje, grillar korv och har det allmänt trevligt tillsammans!

Sportsgym
07 maj 2018

Hiit Strength V.19 - 21

Många spännande pass framför oss! Häng på!

Sportsgym
02 maj 2018

Utbildning - Träning & Graviditet

I samarbete med Sports Club Education presenterar vi nu en utbildning för träning under och efter graviditet. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Sportsgym
11 april 2018

Workshop: Framtidens Golfare

Kroppens påverkan på golfsvingen är självklar och vi vet idag vikten av att låta kroppen fungera så bra som möjligt för att prestera så bra som möjligt. Vill du lära dig mer om hur du genom träning kan bli en bättre golfare? Häng då med på vår workshop!

Sportsgym
26 mars 2018

Hiit strength V.13 - V.15

En ny programmering att bita i. Starkare varje vecka!

Sportsgym
26 mars 2018

Vinn ett påskägg!

Påskhelgen står för dörren och det vill vi fira med en tävling. Delta så har du chansen att vinna ett ägg fullt av påskenergi!

Sportsgym
13 mars 2018

Ta med en vän till vår gruppträning!

Vi fortsätter att fira öppningen av vår nya anläggning Sportsgym Norra Kajen. Därför får du som medlem ta med en vän på gruppträningen under hela vecka 12.