Sportsgym
13 mars 2018

Ta med en vän till vår gruppträning!

Vi fortsätter att fira öppningen av vår nya anläggning Sportsgym Norra Kajen. Därför får du som medlem ta med en vän på gruppträningen under hela vecka 12.

Sportsgym
04 mars 2018

Hiit Strength

Nytt namn, ny Hiit-sal....och självklart en ny programmering. Nu kör vi så det ryker på Norra Kajen!

Sportsgym
28 februari 2018

Gruppträning på Norra Kajen den 3 mars

Här är gruppträningsschemat för invigningsdagen den 3 mars på Sportsgym Norra Kajen. Alla är välkomna att testa, oavsett om du är medlem eller inte.

Sportsgym
26 februari 2018

Köp PT-tillfällen och vinn fri träning

På lördag den 3 mars är det äntligen dags för Grand Opening av Sportsgym Norra Kajen. Under dagen har vi grymma erbjudanden på Personlig träningen. Passa på!

Sportsgym
19 februari 2018

Grand Opening Norra Kajen

Den 3 mars är det äntligen dags för Grand Opening av Sportsgym Norra Kajen, vår sjätte och absolut största anläggning hittills i Sundsvall. Vi hälsar dig varmt välkommen på öppet hus med fri prova-på-träning under hela dagen.

Sportsgym
09 februari 2018

Träningskoncept på Sportsgym Norra Kajen

Vi öppnar inte bara vår största anläggning hittills i Sundsvall, vi lanserar även ett antal nya och spännande träningskoncept.

Sportsgym
02 februari 2018

Detta är Sportsgym Norra Kajen

Sportsgym Norra Kajen är vår sjätte och absolut största anläggning hittills i Sundsvall. Så här planerar vi att inreda den drygt 1700 kvadratmeter stora träningsytan.

Sportsgym
31 januari 2018

Vinn en egen PT på Sportsgym Norra Kajen

Bli inspirerad, lär dig något nytt och ta din träning till nästa nivå. Just nu kan du tävla och vinna en gratis PT-träff på kommande Sportsgym Norra Kajen.

Sportsgym
29 januari 2018

Hiit-Crosstraining V.5 - V.8

Ladda för en ny månad med nya härliga pass!

Sportsgym
29 januari 2018

Vem är starkast och uthålligast?

Nu är det dags igen för den årligt återkommande frågan, vem är egentligen Sportsgyms starkaste och uthålligaste? I år avgörs det hela på Sportsgym Storsjö Strand lördag den 5 maj. Varför inte utmana dig själv eller dina vänner?