Sportsgym
05 september 2019

Öppet hus på STC

Vi hälsar dig varmt välkommen på öppet hus hos oss på STC/Sportsgym. Kom och provträna i gymmet, testa någon av våra roliga gruppklasser och ta del av riktigt bra träningserbjudanden.

Sportsgym
02 september 2019

Tävla och vinn en egen PT

Bli inspirerad, lär dig något nytt och ta din träning till nästa nivå. Just nu kan du tävla och vinna en gratis PT-träff hos oss på Sportsgym/STC.

Sportsgym
22 augusti 2019

Kom-igång-kurs för företag

En kurs med syfte att genom fysisk aktivitet hjälpa ert företag/organisation att få en friskare, starkare och lojalare personal. Kursen bygger även upp en starkare teamkänsla genom gemensam fysisk aktivitet.

Sportsgym
01 augusti 2019

MAMABASIC PÅ SPORTSGYM STADSDEL NORR

Vecka 34, 2019, börjar nästa omgång av vår populära kurs MamaBasic. Ta chansen och kom igång med din träning efter graviditeten.

Sportsgym
25 juni 2019

Utbilda dig till Personlig Tränare

I november erbjuder tillfälle att utbilda dig till licensierad personlig tränare. Utbildningen sker i samarbete med SAFE Education.

Sportsgym
11 juni 2019

Byte medlemskort

Bäste medlem! Vi fortsätter integrationen mot STC för att bli en rikstäckande träningskedja och att du därmed kommer erbjudas fler träningsmöjligheter. Det innebär i nästa steg att du kommer behöva byta ut ditt inpasseringskort.

Sportsgym
03 juni 2019

Föreläsning med Mikael Hollsten

Onsdag den 12 juni får vi besök av Mikael Hollsten på STC/Sportsgym Storsjö Strand i Östersund. Ta chansen att inspireras och motiveras. Fritt inträde för alla medlemmar.