Sportsgym
05 mars 2019

Invigning av Sportsgym Frösön

Fredag den 15 mars mellan kl. 10.00-18.00 är det äntligen dags för invigningen av nya Sportsgym Frösön. Vi håller öppet hus hela dagen med fri provträning. På eftermiddagen bjuder vi in till after work med bubbel och snittar samt visning av våra lokaler.

Sportsgym
18 februari 2019

Hiit Strenght V.8 - 13

Ny programering för Östersund & Sundsvall. Open 2019 närmar sig så det kommer testas på under denna period.

Sportsgym
11 februari 2019

Utbildning - skadeförebyggande träning

Utbildningsserien skadeförebyggande träning handlar om hur du kan jobba aktivt för att förebygga skador, träna smart för att bli smärtfri eller lära dig mer om din kropp och dess potential.

Sportsgym
22 januari 2019

Sportsgym Frösön

Snart öppnar vi vår nionde anläggning i Östersundsområdet. Sportsgym Frösön kommer att finnas i den gamla Landstingsborgen på Fritzhemsgatan.

Sportsgym
08 januari 2019

NÅ DINA UPPSATTA MÅL MED WEIGHT TRAINER

Vill du gå ned i vikt och samtidigt hitta nya och mer hälsosamma vanor som hjälper dig att behålla din nya vikt? Blir du motiverad av att träffa andra i samma situation, av coachning längs vägen och hjälp att hitta rätt kost och träning för just dig? Då är Sportsgyms viktminskningsprogram Weight Trainer något för dig.

Sportsgym
08 januari 2019

FRI TRÄNINGSFRUKOST & FÖREDRAG

Har du ett friskt och högpresterande team på din önskelista, både som individ och organisation? Vi har under 30 år fått stor erfarenhet av hur företag har lyckats utveckla högpresterande, hållbara och framgångsrika team. Välkommen på fri träningsfrukost och föredrag.

Sportsgym
05 januari 2019

Hiit Strenght V.2-7

God Fortsättning! Nu är det dags att trycka gasen i botten igen och komma i form inför beachsäsongen;) Nu kör vi igång igen med 6 veckorsprogrammering. Där dom 3 första veckorna är olika pass varje dag och efterföljande 3 veckor så återkommer dessa pass, alltså 15 olika pass under 6 veckor. Och syftet med detta är att beroende vilka pass ni går på så kommer ni ha något att sträva/tävla mot er själv om ni väljer att köra 2 likadana pass under dessa 6 veckor. Nu kör vi! OBS! Sundsvall kör Östersunds Söndagspass på fredag!

Sportsgym
13 december 2018

MamaBasic på Sportsgym Stadsdel Norr

Vecka 3 – 2019 är det dags igen för en ny omgång av vår populära kurs MamaBasic. Ta chansen att komma igång med din träning efter graviditeten.