Sportsgym
18 oktober 2019

Utbildning: Träningsnutrition

Utbildningen för dig som vill lära dig mer om kostens betydelse för dina träningsresultat och din hälsa! Passar för dig som vill hjälpa dig själv eller andra.

Sportsgym
23 september 2019

Häng med på mammaträning

Snart börjar en ny omgång av vår populära mammaträning. Ett särskilt anpassat träningsupplägg för dig som vill komma igång efter förlossning och graviditet.

Sportsgym
20 september 2019

Bli en bättre längdskidåkare

Ta chansen att utveckla din skidåkning med VM-, OS-medaljören och före detta landslagstränaren Mats Larsson och STC:s PT Thomas Näsholm. Vi tar ett helhetsgrepp på dig som skidåkare.

Sportsgym
05 september 2019

Öppet hus på STC

Vi hälsar dig varmt välkommen på öppet hus hos oss på STC/Sportsgym. Kom och provträna i gymmet, testa någon av våra roliga gruppklasser och ta del av riktigt bra träningserbjudanden.

Sportsgym
02 september 2019

Tävla och vinn en egen PT

Bli inspirerad, lär dig något nytt och ta din träning till nästa nivå. Just nu kan du tävla och vinna en gratis PT-träff hos oss på Sportsgym/STC.

Sportsgym
22 augusti 2019

Kom-igång-kurs för företag

En kurs med syfte att genom fysisk aktivitet hjälpa ert företag/organisation att få en friskare, starkare och lojalare personal. Kursen bygger även upp en starkare teamkänsla genom gemensam fysisk aktivitet.

Sportsgym
01 augusti 2019

MAMABASIC PÅ SPORTSGYM STADSDEL NORR

Vecka 34, 2019, börjar nästa omgång av vår populära kurs MamaBasic. Ta chansen och kom igång med din träning efter graviditeten.

Sportsgym
25 juni 2019

Utbilda dig till Personlig Tränare

I november erbjuder tillfälle att utbilda dig till licensierad personlig tränare. Utbildningen sker i samarbete med SAFE Education.