Sportsgym
25 juni 2019

Utbilda dig till Personlig Tränare

I november erbjuder tillfälle att utbilda dig till licensierad personlig tränare. Utbildningen sker i samarbete med SAFE Education.

Sportsgym
11 juni 2019

Byte medlemskort

Bäste medlem! Vi fortsätter integrationen mot STC för att bli en rikstäckande träningskedja och att du därmed kommer erbjudas fler träningsmöjligheter. Det innebär i nästa steg att du kommer behöva byta ut ditt inpasseringskort.

Sportsgym
03 juni 2019

Föreläsning med Mikael Hollsten

Onsdag den 12 juni får vi besök av Mikael Hollsten på STC/Sportsgym Storsjö Strand i Östersund. Ta chansen att inspireras och motiveras. Fritt inträde för alla medlemmar.

Sportsgym
03 maj 2019

Sportsgym blir STC – vårerbjudande!

Sportsgym Scandinavia och träningskedjan STC har tecknat avtal om ett samgående. Detta innebär att Sportsgym kommer att skylta om och byta namn till STC. Detta firar vi med en vårkampanj för dig som inte är medlem hos oss ännu.

Sportsgym
12 april 2019

Sportsgym går samman med STC

STC och Sportsgym Scandinavia har i mars 2019 tecknat avtal om ett samgående. Det innebär att STC tar ett stort steg mot visionen att bli en rikstäckande friskvårdskedja och Sportsgym får med sitt nya varumärke en möjlighet ytterligare att stärka sin position på befintliga och nya orter.

Sportsgym
11 april 2019

Receptionen Stängd Fredag 12/4 pga Utbildning

Imorgon Fredag så kommer receptionen på både City & Storsjöstrand hållas stängd pga utbildning av Personalen. Har ni något ärende som rör receptionen så finns Personal på plats 07.00-08.30 på Storsjöstrand. Annars så finns vi på Supporten mellan 08.00-10.00 (0771-380038). Vi finns även tillgängliga på kundservice@sportsgym.nu. Vi är bemannade igen i helgen som vanligt.

Sportsgym
08 april 2019

Ny kursstart av MamaBasic

Nu är det snart dags för en ny omgång av den populära kursen MamaBasic. Passa på att få hjälp med rätt träning efter din graviditet.

Sportsgym
29 mars 2019

HIIT Strenght V.14-19

Här kommer kommande 6 veckors pass, där vi fortsätter med A & B del. Fokus Styrka/Teknik på A-delen, och något flåsigare på B-delen:) Förhoppningsvis så kan vi springa ute i slutet av perioden:)