Sportsgym
08 januari 2019

NÅ DINA UPPSATTA MÅL MED WEIGHT TRAINER

Vill du gå ned i vikt och samtidigt hitta nya och mer hälsosamma vanor som hjälper dig att behålla din nya vikt? Blir du motiverad av att träffa andra i samma situation, av coachning längs vägen och hjälp att hitta rätt kost och träning för just dig? Då är Sportsgyms viktminskningsprogram Weight Trainer något för dig.

Sportsgym
08 januari 2019

FRI TRÄNINGSFRUKOST & FÖREDRAG

Har du ett friskt och högpresterande team på din önskelista, både som individ och organisation? Vi har under 30 år fått stor erfarenhet av hur företag har lyckats utveckla högpresterande, hållbara och framgångsrika team. Välkommen på fri träningsfrukost och föredrag.

Sportsgym
05 januari 2019

Hiit Strenght V.2-7

God Fortsättning! Nu är det dags att trycka gasen i botten igen och komma i form inför beachsäsongen;) Nu kör vi igång igen med 6 veckorsprogrammering. Där dom 3 första veckorna är olika pass varje dag och efterföljande 3 veckor så återkommer dessa pass, alltså 15 olika pass under 6 veckor. Och syftet med detta är att beroende vilka pass ni går på så kommer ni ha något att sträva/tävla mot er själv om ni väljer att köra 2 likadana pass under dessa 6 veckor. Nu kör vi! OBS! Sundsvall kör Östersunds Söndagspass på fredag!

Sportsgym
13 december 2018

MamaBasic på Sportsgym Stadsdel Norr

Vecka 3 – 2019 är det dags igen för en ny omgång av vår populära kurs MamaBasic. Ta chansen att komma igång med din träning efter graviditeten.

Sportsgym
13 december 2018

Fit in 15 weeks

Ett unikt träningsprogram som pågår under 15 tuffa, hårda och riktigt utmanande veckor. Om du garanterar att gå “all in” kan vi i det närmaste utlova grymma resultat.

Sportsgym
12 december 2018

ÅRETS JULKLAPP FRÅN SPORTSGYM

Låt oss tipsa om “årets julklapp” från Sportsgym Scandinavia. Ge bort eller önska dig personlig träning eller varför inte ett medlemskap? Perfekt för alla som vill komma igång eller utveckla sin träning.

Sportsgym
26 november 2018

Häng med i Tomtejakten 2018

Varje dag fram till jul kommer denna tomte att gömma sig någonstans på våra sju anläggningar i Östersund och ditt uppdrag blir att hitta den.

Sportsgym
22 november 2018

Välkommen på Yogadag

Vi hälsar dig varmt välkommen till en härlig och inspirerande förmiddag med Yoga och Barre på Sportsgym Storsjö Strand.

Sportsgym
13 november 2018

Träna fritt resten av året i Krokom

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande för dig i Krokom. När du tecknar medlemskap kan du träna fritt resten av året*.