Sportsgym
17 maj 2018

Kroppsmätningskampanj v 22-23

Hur ser förhållandet mellan vatten, muskler och fett ut? Vi kan hjälpa dig att ta reda på detta. För endast 100 kr har du svaret och får tips och råd på vilka förändringar du ev. kan göra för att påverka ditt resultat.

Sportsgym
09 maj 2018

Fri prova-på-träning – Sportsgym Stadsdel Norr

Under vecka 20 välkomnar vi både alla medlemmar och icke-medlemmar att prova på HIIT Cardio och HIIT Circle på nya Sportsgym Stadsdel Norr.

Sportsgym
02 maj 2018

Utbildning - Träning & Graviditet

I samarbete med Sports Club Education presenterar vi nu en utbildning för träning under och efter graviditet. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Sportsgym
25 april 2018

Yogakurs med start 8/5

Kickstarta våren med vår yogakurs som boostar din energi. Vi fördjupar våra kunskaper i balansens tecken. Anmäl dig nu!

Sportsgym
06 april 2018

Ny omgång av OCR-kids

Den 24 april kör vi igång sista omgången av OCR-kids innan sommaruppehållet. Passa på och anmäl ditt barn till sex veckors lek, spring och klättring i vår hinderbana!

Sportsgym
06 april 2018

Kostnadsfri föreläsning för medlemmar

Vill du lära dig mer om hur du kan träna för att förebygga skador? Passa på att gå på vår föreläsning den 11 april på Storsjö Strand.

Sportsgym
06 april 2018

Sportsgym Performance

Vill du röra dig bättre, jobba med dina begränsningar, komma tillrätta med dina skadeproblem eller lära dig hur du kan förebygga skador? Då är utbildningen Sportsgym Performance något för dig!