Sportsgym
21 maj 2018

GDPR General Data Protection Regulation

Vi bryr oss om dig och dina uppgifter. Som medlem hos oss på Sportsgym Scandinavia är din personliga integritet och hanteringen av dina personuppgifter viktiga för oss.

Sportsgym
17 maj 2018

Kroppsmätningskampanj v 22-23

Hur ser förhållandet mellan vatten, muskler och fett ut? Vi kan hjälpa dig att ta reda på detta. För endast 100 kr har du svaret och får tips och råd på vilka förändringar du ev. kan göra för att påverka ditt resultat.

Sportsgym
06 maj 2018

Vi söker en receptionist

Nu utökar vi vårt härliga team i Härnösand och söker därför en receptionist. Är du van att jobba med service och gillar du att möta nya människor? Då kan det vara dig vi söker!

Sportsgym
02 maj 2018

Utbildning - Träning & Graviditet

I samarbete med Sports Club Education presenterar vi nu en utbildning för träning under och efter graviditet. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Sportsgym
13 april 2018

Löpskola med start vecka 18

Vad är löpstyrka? Hur springer man intervaller? Behöver man styrketräna för att kunna springa fort? Nu kör vi igång en Löpskola för dig som vill lära dig mer om löpning och få svar på alla dina frågor. Kika här!

Sportsgym
06 mars 2018

Nu kör vi igång med seniorträning!

Snart drar vi igång med seniorträning hos oss på Sportsgym i Härnösand. Är det något för dig? Kom och prova på kostnadsfritt onsdag 7/3 och fredag 9/3 kl.09.00-10.00.

Sportsgym
21 februari 2018

Weight Trainer viktminskningsprogram. Ansök nu!

Nu kör vi snart igång en ny omgång av viktminskningsprogrammet WeightTrainer. Är du en av tolv personer som vill gå ner i vikt och lära dig mer om träning, kost och hälsa? Ansök nu!

Sportsgym
07 februari 2018

Tävla och vinn en egen PT

Bli inspirerad, lär dig något nytt och ta din träning till nästa nivå. Just nu kan du tävla och vinna en gratis PT-träff hos Sportsgym Härnösand.

Sportsgym
02 februari 2018

Vinn ett årskort hos Sportsgym Härnösand

Massor av träning i motiverade och inspirerande miljö. Just nu har du chansen att vinna ett års fritt guldmedlemskap hos oss på Sportsgym Härnösand.

Sportsgym
29 januari 2018

Vem är starkast och uthålligast?

Nu är det dags igen för den årligt återkommande frågan, vem är egentligen Sportsgyms starkaste och uthålligaste? I år avgörs det hela på Sportsgym Storsjö Strand lördag den 5 maj. Varför inte utmana dig själv eller dina vänner?