Sportsgym
Publicerat 06 maj 2019

Fri träningsfrukost och föredrag

Hur skapar du vinnande vanor med ett magiskt vattenglas? Vi bjuder på fri träningsfrukost och föredrag till dig som verkligen komma igång med träningen eller ta din träning till nästa nivå.
Ta första steget med oss denna morgon. Om vi börjar där allt startar; i våra vanor, vad behöver jag då börja med och automatiskt sluta med för att skapa en förändring? Det sägs att vi människor är lite lata av naturen, vi söker minsta motståndets lag och mycket av det vi gör går på ren automatik och vi går i gamla invanda beteendemönster. Med det i åtanke, hur gör man då för att bryta ett mönster och skapa en ny vinnande vana. Vi kommer att gå igenom fem vinnande steg som ger dig rätt förutsättningar för att nå dina mål, oavsett vilken nivå du är på. Under de senaste 12 åren har vi haft fokus på att se prestationen ur ett holistiskt perspektiv som innefattar utveckling av fysiska, mentala- och tekniska färdigheter. Vi har fått starka bevis på att det är rätt sätt att tänka om man vill kickstarta sin personliga utveckling och nå en högre potential. Läs gärna mer här.

Upplägg:
Vi provar på några utvalda pass från Sportsgyms gruppträningsprogram
Mental träning
Föredrag och frukost – 5 vinnande steg

Var: Sportsgym Norra Kajen i Sundsvall.
När: 15 maj kl. 07.00–09.45.

Christer Bäckman, mental tränare och ICC/säljcoach från Samba föreläser och leder workshop om fem vinnande steg för att skapa vinnande vanor. Mer om Christer här.
Stina Bergsten, från Sportsgym ger oss inspiration och leder oss genom fysträningen.

Anmälan sker digitalt senast den 11 maj. Begränsat antal platser, max 60 pers. KOSTNADSFRITT! Anmäl dig här.