Sportsgym
Publicerat 03 maj 2019

Sportsgym blir STC – vårerbjudande!

Sportsgym Scandinavia och träningskedjan STC har tecknat avtal om ett samgående. Detta innebär att Sportsgym kommer att skylta om och byta namn till STC. Detta firar vi med en vårkampanj för dig som inte är medlem hos oss ännu.
När vi blir STC kommer vi att gå från 22 anläggningar till ca 80 stycken, från Skåne via Västkusten, Skaraborg och Småland vidare norrut till Värmland, Västernorrland och Jämtland. Vi är övertygade om att det kommer att ge våra medlemmar större och bättre förutsättningar för en optimal träningsupplevelse.

Vi vill gärna uppmärksamma sammangåendet med en vårkampanj riktat till dig som inte är medlem hos oss ännu. När du tecknar valfritt medlemskap så bjuder vi på halva första förhöjda träningsavgiften (värde 200:-). Dessutom får du en snygg och praktisk träningsväska och en vattenflaska från STC på köpet. Teckna medlemskap på Storsjö Strand och City i Östersund, Norra Kajen i Sundsvall, Kurortsvägen i Åre eller på Strandgatan i Härnösand. Uppge "Sportsgym blir STC" för att nyttja erbjudandet. Gäller t.o.m. 31 maj. Ha en riktigt trevlig träningsvår!