Sportsgym
Publicerat 04 mars 2019

1-årsjubileum på Norra Kajen

Nu har Sportsgym Norra Kajen i Sundsvall haft öppet i ett helt år och detta firar vi med en stor jubileumsdag måndag den 11 mars och en efterföljande vecka med öppet hus och fri provträning.
Vår hittills största anläggning i Sundsvall invigdes i mars 2018 och nu har det blivit dags för 1-årsjubileum. Måndag den 11 mars öppnar vi upp portarna för alla, oavsett om du är medlem eller inte, för en stor jubileumsdag. Dessutom kör vi öppet hus under resten av veckan med fri provträning. Kom och kolla in våra lokaler, testa något från vårt stora träningsutbud eller ta en fika med oss.

Under jubileumsdagen den 11 mars har vi laddat upp med massor av roliga happenings, extra förmånliga erbjudanden på medlemskap, gott fika och ett spännande besök. Mikael Hollsten, även känd som “Prime” från Gladiatorerna och som en av tränarna i Biggest Loser finns på plats. Mikael kommer att föreläsa för alla besökare om hur man kommer igång med sin träning och viktigast av allt, hur man fortsätter. Han använder sin erfarenhet inom Biggest Loser och den egna träningskarriären för att förklara sin syn på de hinder som kan uppstå samt vad specifikt som försvårar de där första stegen mot en hälsosammare livsstil.

Under dagen kommer vi även att lansera nya gruppträningspass från Les Mills samt vårt populära koncept HIIT Cross. Passa på att bli medlem, under måndagen får du 100% rabatt på startavgiften (värde 400:-), på tisdagen 75% rabatt, onsdagen 50% rabatt och torsdag till söndag lämnar vi 25% rabatt.

Sportsgym Norra Kajen finns på Heffners Allé 52 i Sundsvall. Hoppas vi ses!