Sportsgym
Publicerat 11 februari 2019

Utbildning - skadeförebyggande träning

Utbildningsserien skadeförebyggande träning handlar om hur du kan jobba aktivt för att förebygga skador, träna smart för att bli smärtfri eller lära dig mer om din kropp och dess potential.
Utbildningsserien består av två utbildningar: Sportsgym performance och Sportsgym mobility. De är fristående och kan genomföras separat, men tillsammans förstärker de varandra. Performance handlar om styrka och stabilitet medan Mobility handlar om rörelse och rörlighet.

Sportsgym performance är utbildningen för dig som vill komma tillrätta med obalanser, bygga styrka från grunden och skapa förutsättningar för att prestera bättre i träning och vardag. Den handlar om det ena sidan av myntet, nämligen styrka och stabilitet. Olika muskelsystem i kroppen kommer att testas och tränas i varierande övningar. Du får 6 timmar utbildning, tester, teoretisk förståelse för systemen och ett digitalt övningsunderlag med ett 30-tal övningar.

Sportsgym mobility är utbildningen för dig som vill röra dig bättre, komma tillrätta med obalanser och bli smärtfri. Den handlar om det andra sidan av myntet, nämligen rörlighet och rörelseförmåga. Utbildningen fokuserar på 3 områden - fotled, höftled/bäcken och bröstrygg. 3 områden som ofta tappar rörlighet och påverkar belastningen på andra delar. Du får 9 timmar utbildning, rörlighetstester för att hitta dina begränsningar, teoretisk förståelse samt ett digitalt övningsunderlag med ett 30-tal övningar.

Investering:

  • Sportsgym performance 1 299 kr

  • Sportsgym mobility 1 799 kr


Om du anmäler dig till båda utbildningarna erhåller du 10% rabatt och betalar 2 799 kr för 15 timmars utbildning!

För frågor eller anmälan: Thomas@sportsgym.nu. Anmälan är bindande.