Sportsgym
Publicerat 08 januari 2019

NÅ DINA UPPSATTA MÅL MED WEIGHT TRAINER

Vill du gå ned i vikt och samtidigt hitta nya och mer hälsosamma vanor som hjälper dig att behålla din nya vikt? Blir du motiverad av att träffa andra i samma situation, av coachning längs vägen och hjälp att hitta rätt kost och träning för just dig? Då är Sportsgyms viktminskningsprogram Weight Trainer något för dig.
Att förändra vanor kan kännas som en övermäktig utmaning. Sportsgyms viktminskningsprogram är hjälper dig att bryta mönster och hitta nya, mer hälsosamma rutiner. Med relevant kunskap, en stor injektion av motivation och lång erfarenhet så vet vi vad som krävs och vad som funkar för att du på ett framgångsrikt sätt ska kunna uppnå de mål du strävar efter.

Vårt viktminskningsprogram är utformat enligt konceptet Weight Trainer och pågår under en 12-veckorsperiod. Du ingår i en grupp om 10-12 personer som alla startar från samma utgångsläge. Kursen leds av våra välutbildade personliga tränare som undervisar, motiverar, coachar och uppmuntrar dig till att ta steget till en förändrad livsstil som du sedan efter avslut kan bibehålla på egen hand.

Vi kör igång nya grupper i Östersund och Sundsvall den 21 januari. Läs mer och anmäl intresse här. Hoppas vi ses!