Sportsgym
Publicerat 08 januari 2019

FRI TRÄNINGSFRUKOST & FÖREDRAG

Har du ett friskt och högpresterande team på din önskelista, både som individ och organisation? Vi har under 30 år fått stor erfarenhet av hur företag har lyckats utveckla högpresterande, hållbara och framgångsrika team. Välkommen på fri träningsfrukost och föredrag.
Under de senaste 10 åren har vi haft fokus på att se prestationen ur ett holistiskt perspektiv som innefattar utveckling av fysiska, mentala- och tekniska färdigheter. Vi har fått starka bevis på att det är rätt sätt att tänka om man vill utveckla starka säljteam. Kommunikationsbyrån Samba och Sportsgym vill inspirera er genom att berätta om våra lärdomar, fallgropar och framgångsnycklar för att lyckas.

Upplägg:
Vi provar på några utvalda pass från Sportsgyms gruppträningsprogram
Mental träning
Föredrag och frukost
Företagscase med effekter och exempel på arbetssätt

Plats och tid:
Sportsgym Storsjö Strand i Östersund den 22 januari kl. 07.00–09.30.

Anmälan:
Anmälan sker digitalt senast den 16 januari. Begränsat antal platser, max 60 pers. KOSTNADSFRITT! Anmäl dig här.

Exempel:
Fråga: Vad har ni fått ut av att tänka i ett mer holistiskt perspektiv för att prestera på topp?

Svar: Vi har sen 2014 fört in bland annat fysträning på schemat, eftersom vi verkar på en marknad som är under stark förändring så behöver hela teamet ha en högre energireserv att ta av för att möta våra kommande utmaningar. Moxters vision är att bli “Sveriges sundaste företag”. Vi tror att engagerade, drivna och glada medarbetare ger ett sunt, lönsamt och välmående företag.

Anna Rahm, CEO Moxter AB