Sportsgym
Publicerat 21 maj 2018

GDPR General Data Protection Regulation

Vi bryr oss om dig och dina uppgifter. Som medlem hos oss på Sportsgym Scandinavia är din personliga integritet och hanteringen av dina personuppgifter viktiga för oss.
Den 25 maj 2018 uppdateras lagen (PUL) om personuppgifter och ersätts med GDPR (General Data Protection Regulation) Som är ett krav och kommer att vara samma för alla länder inom Europeiska Unionen. Lagen innebär att hanteringen och behandlingen av enskildas personuppgifter kommer att skärpas och ge oss en tryggare behandling av dem.

Detta medför inga förändringar för dig som medlem, du kommer att kunna träna på precis som vanligt!

Som medlem hos oss behöver du inte förnya några villkor eller lämna några samtycken kring detta. Villkoren godkänns och samtycker du till per automatik när du är medlem hos oss. De uppgifter vi har om dig idag är sparade för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt med ditt medlemskap och uppnå det vi som företag lovar dig som kund. Vi sparar bland annat personnummer, mailadress, telefonnummer och adress. Nyhetsbrev som skickas ut via mail går genom Mailchimp. Dessa kan du avsäga dig ifrån om du så önskar.

Läs mer här