Sportsgym
Publicerat 09 februari 2018

Träningskoncept på Sportsgym Norra Kajen

Vi öppnar inte bara vår största anläggning hittills i Sundsvall, vi lanserar även ett antal nya och spännande träningskoncept.
Gruppträning
På Norra Kajen kommer vi att lansera FortGjort, ett gruppträningskoncept med stor fokus på enkelhet och variation. Dessutom är träningen väldigt tidseffektiv då passen bara är 25 minuter långa.

HIIT Strength
Crossfitinspirerat koncept. HIIT står för High Intensity Interval Training och innebär att du med varierad träning jobbar i ett högt och intensivt tempo. Du tränar på egen hand i vår HIIT-sal eller i grupp under ledning av en instruktör.

HIIT Cardio
Träningskoncept i gruppformat. Högintensiv intervallträning med fokus på kondition där du arbetar med redskap som stakmaskiner, roddar, löpband och cyklar.

HIIT Circle
Träning i effektiv multistationsbur för funktionell träning i cirkelform. Kombinerar de populäraste dynamiska helkroppsövningarna i ett och samma redskap.

Cycle Cinema
Ny virtuell träningsform på cykel där din resa projiceras framför dig på storbildsskärm. Trampa dig uppför hisnande bergsvägar eller i högt tempo längs natursköna vyer. Körs i grupp eller på egen hand.

Dessutom
Givetvis kommer du att kunna träna styrketräning i vårt välutrustade och mycket rymliga gym samt köra konditionsträning i vår varierade cardiopark.

Passa på att teckna eller uppgradera till vårt Guldmedlemskap som just nu finns till kampanjpris. För 299:-/mån*. (Ord. pris 399:-/mån.) får du tillgång till komplett träningsutbud på Sportsgym Norra Kajen (öppnar i månadsskiftet februari-mars), inklusive all HIIT- och gruppträning. Dessutom kan du träna på Sportsgym City, Skönsmon, Skönsberg, Bosvedjan och Sidsjön. Observera att erbjudandet endast gäller de 1000 första som tecknar sig. (9/2-18 ca 200 kampanjmedlemskap kvar)

Följ oss gärna på Facebook, Instagram samt här på sportsgym.nu för fler uppdateringar kring vår nya superanläggning i Sundsvall.

* 1 månads uppsägningstid, administrationsavgift tillkommer.