Sportsgym
16 oktober 2017

Föreläsning – Stark, rörlig och skadefri

Vi hälsar dig varmt välkommen på föreläsning där du får lära dig hur du bör träna för att minska risken för skador och hålla dig stark och rörlig.

Sportsgym
16 oktober 2017

HIIT Crosstraining vecka 42-45

Vi fortsätter att jobba mycket i par - allt går ju lättare när man är två och delad glädje är dubbel glädje!

Sportsgym
12 oktober 2017

Köp din lunch hos oss

Träna först och köp sedan lunch hos oss. Vi erbjuder smarriga lunchsallader från Gulf som kan köpas i receptionen under våra bemannade öppettider.

Sportsgym
11 oktober 2017

Akuta fastighetsfel och support

Från och med måndag den 16 oktober inför vi nya rutiner för supporttelefon och anmälan av akuta fastighetsfel.

Sportsgym
10 oktober 2017

Sportsgym Norra Kajen - Sundsvalls nya supergym

Arbetet med vår nya superanläggning på Norra Kajen i Sundsvall är i full gång och det kommer verkligen att bli något utöver det vanliga. På en 1700 kvadratmeter stor träningsyta kommer vi kunna erbjuda ett fullspäckat träningsutbud med en hel del nyheter.

Sportsgym
09 oktober 2017

Ny omgång av MAMABASIC

Nu är det dags för en ny omgång av den populära klassen MamaBasic. Perfekt för dig som vill komma igång efter graviditeten.

Sportsgym
06 oktober 2017

Ny omgång av Sportsgym Mobility

Nu kör vi igång en ny omgång av vårens populära utbildning Sportsgym Mobility. Mobilitet är grunden till rörelse och en byggsten för att skapa en god atletisk förmåga. Rörlighet är också en fysisk grundegenskap som påverkar din prestation.

Sportsgym
05 oktober 2017

Vinn fri träning i 12 månader!

Visste du att du blir mindre stressad av att träna? Du blir dessutom gladare, får mer energi, blir mindre stressad, förebygger värk och smärta, blir piggare och lever längre.

Sportsgym
04 oktober 2017

Uppmärksamhetskväll samt Öppet Hus

Vecka 41 är det den nationella uppmärksamhetsveckan för antidoping och detta firar vi genom att bjuda in till Öppet Hus och Uppmärksamhetskväll på Sportsgym City i Sundsvall.