Sportsgym
17 maj 2018

Vi söker grupptränings- och spinninginstruktörer

Efter en succéstart på vår nya superanläggning Sportsgym Norra Kajen så söker vi nu flera drivna grupptränings- och spinninginstruktörer då vi till hösten utökar med fler koncept och spännande nyheter.

Sportsgym
17 maj 2018

Kroppsmätningskampanj v 22-23

Hur ser förhållandet mellan vatten, muskler och fett ut? Vi kan hjälpa dig att ta reda på detta. För endast 100 kr har du svaret och får tips och råd på vilka förändringar du ev. kan göra för att påverka ditt resultat.

Sportsgym
16 maj 2018

Ny anläggning i Sund!

Till hösten öppnar ännu en Sportsgym-anläggning i Örnsköldsvik, närmare bestämt på Åkarevägen 4B i Sund, i postens gamla lokaler.

Sportsgym
15 maj 2018

HIIT Strength V.20-21

Kommande veckors pass!

Sportsgym
14 maj 2018

Nya maskiner till gymmet!

Vi är mycket glada över att snart kunna erbjuda alla medlemmar ny, grym konditionsutrustning! Efter sommaren hittar ni nämligen både en trappmaskin och ett kurvat löpband i gymmet - båda perfekta för både hög- och medelintensiv träning.

Sportsgym
10 maj 2018

Grillkväll & Öppet hus

Välkommen till försommarens mysigaste kväll hos oss. Under fyra timmar sprider vi träningsglädje, grillar korv och har det allmänt trevligt tillsammans!

Sportsgym
09 maj 2018

Fri prova-på-träning – Sportsgym Stadsdel Norr

Under vecka 20 välkomnar vi både alla medlemmar och icke-medlemmar att prova på HIIT Cardio och HIIT Circle på nya Sportsgym Stadsdel Norr.

Sportsgym
07 maj 2018

Hiit Strength V.19 - 21

Många spännande pass framför oss! Häng på!

Sportsgym
06 maj 2018

Vi söker en receptionist

Nu utökar vi vårt härliga team i Härnösand och söker därför en receptionist. Är du van att jobba med service och gillar du att möta nya människor? Då kan det vara dig vi söker!